Lessen - Slimani Gym

Lessen

Slimani Gym heeft een divers aanbod van vechtsportlessen. Het doel van deze vechtsportlessen kan voor iedereen verschillen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, af wilt slanken, jezelf weerbaarder wilt maken of jezelf wilt voorbereiden op amateur- of professionele wedstrijden; de lessen die bij Slimani Gym worden aangeboden zijn een uitstekend middel om deze doelen te realiseren.

Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een gratis proefles aan.

Kickboksen

Kickboksen is een intensieve sport die ervoor zorgt dat je je conditie verbetert, een strakker lichaam krijgt, je zelfvertrouwen een boost geeft en uiteraard jezelf sterker maakt. 

Bokszaktraining

Tijdens de bokszaktraining leer je stoot- en traptechnieken.  Door onder professionele begeleiding te trainen met de bokszak  ontstaat er o.a. een hoge vetverbranding.

Circuittraining

 Bij de circuittraining wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam combineert.

Ladies only

Elke woensdagavond wordt de G.I. Jane, powertraining voor ladies aangeboden! Deze ladies only-training is een combinatie van bokszak-, circuit- en krachttraining.

Personal training

Wil je technisch snel vooruitgang boeken of wil je alle aandacht van de coach voor jezelf? Dan zijn 1 op 1 trainingen het meest efficiënt. 

Jeugd

Slimani Gym heeft enthousiaste en ervaren jeugdtrainers. De jeugdlessen zijn erop gericht om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de sport. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 13:00 uur en 17:30 – 22:00 uur


Zaterdag
09:00 – 16:00 uur


Zondag
09:00 – 13:30 uur